Mansur Yavaş vatandaşlarla bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da meydanda toplanan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Myedanda vatandaşlara seslenen Yavaş şöyle konuştu:

"Atılan iftiralara rağmen bana destek olan aileme çok teşekkür ederim. Bize atılan iftiralara rağmen bizim yanımızda olan herkese teşekkür ederim. 2019'da kullandığım cümleleri tekrarlayacağım. Bu bir zafer değildir. Çünkü bu bir savaş değildir. Dünyaya bakışımız farklı olsa da seçim bitti. Rozetimizi çıkararak Ankaralılara hizmet etmeye devam edeceğiz. "

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ..."

"Bu seçimin kaybedeni, siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur... Ankara'da seçimi rantçılar kaybetti, imarcılar kaybetti. Milyarlarca lirayı halkın sağlığına harcayanlar ve harcayacaklar kazandı. Değerli Ankaralılar seçimi vatan için atan yürekler kazandı.

Mansur Yavaş vatandaşlarla bir araya geldi! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara seçim Yerel seçim YSK Yüksek Seçim Kurulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.