Mansur Yavaş, partizanlıkta zirve yaptı: 2019'dan bu yana 11 bin kişiyi işe almış!

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, göreve gelmeden önce rozetsiz başkan olma sözü veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşmasını yaptığını belirtti. Özcan'ın aktardığına göre; Yavaş, 4 Nisan 2019 tarihinden itibaren yaklaşık 11 bin kişiyi işe aldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Millethabertv’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MANSUR YAVAŞ 11 BİN KİŞİYİ İŞE ALMIŞ

Özcan, göreve gelmeden önce rozetsiz başkan olma sözü veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşmasını yaptığını söyledi. Yavaş'ın, 4 Nisan 2019 tarihinden itibaren yaklaşık 11 bin kişiyi işe aldığı ortaya çıktı. 

"BU KADROLAŞMA BİR REKORDUR"

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu kadar kısa süre içerisinde 11 bin kişiyi işe almasının rekor olduğunu belirten Özcan “Cumhuriyet tarihinde böyle bir kadrolaşma yok” dedi. CHP ve İYİ Parti teşkilatlarından gelen referansla işe alım yapıldığını belirterek “Bu kadar işçinin yıllık maliyeti bir katrilyondur. Bu kadar kişiyi alarak partizanlık yaparsanız bir metre metro yapamazsınız. Ankara’ya bir çivi çakamazsınız. Bir tek kreş bile yapamazsınız. Varsa yoksa algı yaparsınız” diye konuştu.

Mansur Yavaş, partizanlıkta zirve yaptı: 2019'dan bu yana 11 bin kişiyi işe almış!

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan

"YAKASINA İYİ PARTİ VE CHP ROZETİ TAKMIŞ OLDU"

Yavaş’ın "Ben büyük proje yapmayacağım ama Ankara’yı rozetsiz yöneteceğim" dediğini belirten Özcan, "Mansur Bey, bu uygulamasıyla yakasına iki rozet birden takmış oldu, bu rozetler İYİ Parti ve CHP rozetidir” diye konuştu.

Mansur Yavaş, partizanlıkta zirve yaptı: 2019'dan bu yana 11 bin kişiyi işe almış! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş ankara büyükşehir belediyesi AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.