Mansur Yavaş, kızının iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini söylüyordu! Asıl gerçek ise ortaya çıktı...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için yurt dışına çıkmak zorunda kaldığını ve Londra'da ev aldığını söylemişti. Yavaş'ın kızının Londra'da şirket kurduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı.

Türkiye genelinde adaylar ve partiler son hazırlıklarını hızlandırdı.

Vatandaşlar, belediye başkanlarından il genel meclisi üyelerine kadar yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

"BU EVİ KAÇ LİRAYA ALDIN?"

Bu süre zarfında Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok'un, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Londra'daki evine dair sözleri dikkat çekmişti.

Altınok, "Sayın Yavaş'a soruyorum. Londra'dan ev aldım diyorsun. Bu evi kaç liraya aldın? Dünyanın gayrimenkulde en pahallı ülkesi" ifadelerini kullanmıştı.

Ardından açıklama yapan Yavaş, kızının Türkiye'de iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini ve orada bu evi aldığını söyledi.

Mansur Yavaş, kızının iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini söylüyordu! Asıl gerçek ise ortaya çıktı...

KIZI LONDRA'DA ŞİRKET KURMUŞ

Mansur Yavaş’ın Türkiye’de iş bulamıyor dediği kızının, Londra’da şirket kurduğu ortaya çıktı.

Londra’da ev alan sonrasında da şirket açan Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da muhalefetin önde gelen isimleriyle de zaman zaman bir araya geliyor.

Bu isimlerden bazılarının FETÖ’ye olan yakınlığı dikkat çekiyor.

Mansur Yavaş’ın kızı, Londra’da açtığı şirket sayesinde İngiltere ile Türkiye arasındaki anlaşmadan faydalanarak İngiliz vatandaşlığını almaya hak kazanacak.

İngiltere’de şirket açan Türkler, belli şartları yerine getirdikten sonra vatandaşlık alabiliyor.

Mansur Yavaş, kızının iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini söylüyordu! Asıl gerçek ise ortaya çıktı... - Resim : 2

EN SON HABER 

Mansur Yavaş, kızının iş bulamadığı için Londra'ya gittiğini söylüyordu! Asıl gerçek ise ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.