Yavaş: Söz veriyorum, göreve başladığımda...

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, düzenlenen tanıtım toplantısında konuştu.

Mansur Yavaş'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Allah başımızı öne eğdirmesin, yüz akıyla çıktığımız bu yolculuğu yük akıyla tamamlamayı nasip etsin. Gerginlikten çekişmeden kavgadan yorulmuş olduğuna inandığımız Ankaramıza söz veriyoruz: Bizler çatışmaya, kavgaya, husumete gelmiyoruz. Kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz.

Yürekten inanıyoruz ki 1 Nisan'da yeni bir sabaha uyandığımızda Ankara huzurun başkenti olmaya çalışacaktır. Bizler nefret dilini kendimizden uzak tutacağız, sevgi ekip, sevgi biçeceğiz. Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi asla zafer kazanmış saymayacağız. Bu savaş değil ki, biz bu seçimi Ankara halkınının bize 5 yıl için verdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz.

Söz veriyoruz, göreve başladığımızda ilk icraatimiz; makam araçlarının sayısını azaltmak. Belediyeye ait tüm araçların çakar ışıklarını sökmek olacak."

Yavaş: Söz veriyorum, göreve başladığımda... ile ilgili etiketler Ankara canlı yayın Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.