'Mansur Yavaş bize çökmeye çalıştı'

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Mansur Yavaş bize çökmeye çalıştı" ifadelerini kullanan Aygün, Yavaş'ın görevden alınması için dilekçeler verdiğini ve TOGO Kuleleri ile ilgili yaşanan tartışmalara ilişkin savcılığa başvurduğunu söyledi.

HaberGlobal'de Buket Aydın'ın programına konuk olan Eski CHP milletvekili Sinan Aygün, kendisi tarafından yaptırılan, Mansur Yavaş döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mühürlemesinin ardından yargıya taşınan ve Danıştay'ın yıkım kararını onayladığı TOGO Kuleleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendisine yönelik 'rant' iddialarının doğru olmadığını söyleyen Aygün, 'algı yapıldığını' iddia etti. TOGO Kuleleri gibi tartışmalı yapılara iskan verildiğini savunan Aygün, ''Mansur Yavaş bize çökmeye çalıştı'' ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'ın ''O da sizin ona kumpas yaptığınız söylüyor. Rüşvet iddiasında bulunduğunuzu ve görevden aldırmak istediğinizi söylüyor'' sözleri üzerine Aygün, ''Rüşvet değil, irtikap suçu. Devletin gücünü kullanarak sindirme işidir bu. Tabiki görevden aldırmak istiyorum. Bunun yolları nasıl? Hukuki'' dedi. Aygün, Yavaş hakkında savcılığa dilekçeler verdiğini söyledi.

'Mansur Yavaş bize çökmeye çalıştı' ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Sinan Aygün Ankara Belediye Başkanı Rüşvet rant
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.