Mansur Yavaş: Billboardlarda adım yazmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentteki billboardlarda ne fotoğrafının ne de adının yer almadığını söyledi. Yavaş'a yanıt ise sosyal medyadan geldi. Kullanıcılar Yavaş'ın isminin yer aldığı billboardların görsellerini paylaşarak bu söylemin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Son günlerde art arda televizyon programlarına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Göreve gelmesinin ardından yaptığı hizmetleri aktaran Yavaş'ın açıklamaları, 'bilgi kirliliğini önlemek amacıyla' kurulan, 'Ankara gelişiyor' isimli Twitter hesabından yayınlandı.

"KENDİ KESEMDEN YAPMIYORUM"

O açıklamalardan birinde Yavaş'ın, "Billbordlarda ne benim fotoğrafımı ne de adımı göremezsiniz, sadece büyükşehir belediyesi yazar. Çünkü o reklamı kendi kesemden yapmıyorum." dediği aktarıldı.

İSMİNİN YER ALDIĞI BİLLBOARDLAR PAYLAŞILDI

Bu paylaşımın ardından Yavaş'ın söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını belirten sosyal medya kullanıcıları Yavaş'ın isminin yer aldığı billboardların fotoğraflarını paylaştı. 

Hatta bazı kullanıcılar "Bırakın bilbordları işçilerin sırtlarına bile ismini yazdırmış." ifadesini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

Mansur Yavaş: Billboardlarda adım yazmaz!

Mansur Yavaş: Billboardlarda adım yazmaz! - Resim : 2

Mansur Yavaş: Billboardlarda adım yazmaz! - Resim : 3

Mansur Yavaş: Billboardlarda adım yazmaz! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Sosyal Medya Twitter billboard
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.