Manowar yeniden Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Manowar, “Crushing The Enemies Of Metal” turnesi çerçevesinde bir kez daha İstanbul’a gelecek. Amerikalı grup, Küçükçiftlik Park’ta 18 Haziran’da konser verecek.

Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, hafızalara kazınacak muhteşem bir konser için üç yıl aradan sonra yeniden Türkiye’ye geliyor. Manowar’ın basçısı Joey DeMaio, grubun resmi internet sayfasında paylaştığı mesajda, Türkiye’ye bir kez daha gelecek oldukları için heyecan duyduklarını ifade etti.

Manowar yeniden Türkiye'ye geliyor

Manowar, turne çerçevesinde 6 albümünün yıldönümlerini kutlayacak. Grup, bu bağlamda Battle Hymns’ın 40., Fighting the World’un 35., Triumph Of Steel’in 30., Warriors Of The World’un 20., Gods of War’ın 15. ve The Lord of Steel’in 10. yıldönümü olduğundan için geneli bu albümlerden oluşan bir set list ile sahne alacak.

Manowar yeniden Türkiye'ye geliyor

Manowar, Joey DeMaio, Eric Adams, Anders Johanson ve E.V. Martel’den oluşuyor.


1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş onlarca şarkısıyla metal müziğin ilk akla gelen gruplardan biri olan Manowar; Eric Adams’ın benzersiz çığlıkları, Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarıyla adını metal tarihine hiç silinmeyecek şekilde yazdırmış bir grup.

Manowar yeniden Türkiye'ye geliyor

Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar’ın beyni Joey DeMaio “Türkiye’ye bir kez daha geleceğimiz için çok heyecanlıyız,” diyor ve ekliyor: “Türk Manowarrior'lar metal için yaşıyor. Tüm dünya biliyor ki Türkiye’deki konserlerimizde dev bir enerji patlaması yaşanıyor. Türkiye konserlerimizdeki enerji gerçekten nefes kesici.”

Manowar yeniden Türkiye'ye geliyor ile ilgili etiketler Konser Manowar küçükçiftlik park heavy metal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.