Manisa'da kaçak sigara ve tütün operasyonu!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirilen "Duman-2" operasyonunda çok sayıda bandrolsüz kaçak sigara, tütün ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede "tablacı" veya "tütüncü" adı ile bilinen 7 adrese yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon 5 işyeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.

20171018AW201275_02

Duman-2 operasyonunda; 13 bin 100 gram kıyılmış tütün, 4 bin 200 gram bandrolsüz açıkta kıyılmış tütün, 15 paket bandrolsüz nargile tütünü, 33 paket bandrollü nargile tütünü, 184 paket makaronlara tütün doldurulmuş satışa hazır kaçak sigara ve bin 447 karton bandrollü boş makaron ele geçirildi.

Kaynak: İHA

Manisa'da kaçak sigara ve tütün operasyonu! ile ilgili etiketler Operasyon polis tütün sigara Manisa duman 2 kaçak sigara
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.