Manisa'da Akşener'e tepki! Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Manisa'da vatandaşlara hitap etti. Saman fiyatlarından dert yanan bir besicinin hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlatan Akşener'e, bir vatandaş "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Soma ilçesinde esnafı ziyaret etti. Salihli ve Gölmarmara programının ardından Soma'ya geçen Akşener, Atatürk Caddesi'nde halka hitap etti. Bütün siyasi parti liderlerinin vatandaşlarla bir araya gelmesi gerektiğini belirten Akşener, "Sizin derdinizi dinlemesi, sorunlara çözüm üretmesi lazım. Ver her siyasi partinin bu çözümler üzerinden rekabet etmesi lazım. Kararı da sizin vermeniz lazım. Benim yapmaya çalıştığım şey bu." dedi.

Manisa'da Akşener'e tepki! Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın

''BİR ÇİFTÇİMİZ FİYATLARDAN DOLAYI HAYVANLARINA ORUÇ TUTMAYI ÖĞRETMİŞ''

Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında bir besicinin saman fiyatlarından dert yandığını hatırlatan Akşener, "Bir çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlattı. Bir başka çiftçi de süt veren 7 ineğini besleyemediği için kesime gönderdiğini söyledi." diye konuştu.

Manisa'da Akşener'e tepki! Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın - Resim : 2

''ORUCU İNSANLAR TUTAR, HAYVANLAR ORUÇ TUTMAZ, DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAYIN''

Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Akşener'e vatandaşlardan biri, "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." dedi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

Manisa'da Akşener'e tepki! Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın - Resim : 3

MADEN FACİASINDA YAŞAMINI YİTİREN MADENCİLER İÇİN DUA ETTİ

Soma Maden Şehitliği'ni de ziyaret eden Akşener, maden faciasında yaşamını yitiren 301 madenci için dua etti, şehit madencilerin kabrine karanfil bıraktı.

AA

Manisa'da Akşener'e tepki! Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Manisa vatandaş tepkisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.