Manisa Organize Sanayi'de korkutan yangın

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir palet fabrikasında geç saatlerde yangın çıktı. Paletlerin depolandığı alanda birden yükselen alevleri gören işçiler durumu yetkililere haber verdi. Yangın bir saatlik çalışma sonucu söndürülebildi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Manisa Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde faaliyet gösteren bir palet fabrikasında 23.30 sıralarında yangın çıktı.

Paletlerin depolandığı alanda birden alevlerin yükselmesi sonrası işçiler durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bildirdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın bölgesinde 112 Acil Servis ekipleri de hazır bulunurken Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Manisa Organize Sanayi'de korkutan yangın

Ekipler yangına hem fabrikanın içinden hem de merdivenli araç ile çatı kısmından müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken soğutma işlemlerine devam ediliyor. Yangın nedeniyle yaralanan olmazken yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

İHA

Manisa Organize Sanayi'de korkutan yangın ile ilgili etiketler Manisa Yangın Manisa Organize Sanayi Bölgesi palet fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.