Mango'da indirim günleri başladı!

Mango indirimleri ne zamana kadar geçerli? Türkiye'de en çok beğenilen markalardan biri olan Mango'nun gelenekleşen indirim günlerini vatandaşlarımız tarafından heyecanla bekleniyordu. 4 Ocak'ta tüm mağazalarda geçerli olan indirim %70'lere varıyor. Stoklarda sınırlı ürünleri almak için bekleyen vatandaşlarımız için star verildi. Peki, Mango indirimleri ne zaman indirime girecek? Ne zamana kadar geçerli? Hangi ürünlerde indirimler var? Detaylar haberimizde...

Punto Fa, S.L., veya MANGO, Barselona, Katalonya (İspanya)'da kurulmuş ağırlıklı olarak kadın giyim olmak üzere erkek giyim ve moda aksesuarları gibi ürünleri bulunan şirket. Isak Andic ve Nahman Andic kardeşler tarafından kurulmuştur. İlk mağazasını 1984 yılında Barselona'da açmıştır. Türkiye'de en çok beğenilen ve kullanılan mağazalardan biri olan Mango'nun indirim günleri vatandaşlarımız tarafından merakla bekleniyordu. Müjdeli haber dün itibari ile geldi. Peki, 2018 Mango indirimleri ne zaman indirime girecek? Ne zamana kadar geçerli? Hangi ürünlerde indirimler var? Detaylar haberimizde...

image52177c3344b3f

MANGO'NUN HANGİ ÜRÜNLERİNDE İNDİRİMLER VAR?

mango_indirimleri_1

mango_indirimleri_2

mango_indirimleri_3

mango_indirimleri_5

mango_indirimleri_6

mango_indirimleri_8

BÜTÜN İNDİRİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MANGO'NUN KURUCUSU HAYATINI KAYBETTİ

1920'de İstanbul'da doğan ve 1968 yılında İspanya'ya göç eden, işadamı Manuel Andic Ermay 84 yaşında Barcelona'da vefat etti. Manuel Andic Ermay'ın yine İstanbul doğumlu oğulları Mahman ve İsak Andic Ermay şu anda dünyanın en çok bilinen İspanyol hazır giyim markası olan Mango'yu 25 yıl önce kurdu. Dün Barcelona'da yapılan cenaze törenine ailenin Türkiye bulunan çok sayıda akrabası ve dostu katıldı.

Manuel Andic Ermay'ın eşi Sol Andic, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, "Türkiye'den gösterilen ilgi bizi çok duygulandırdı. Buraya kadar gelip cenaze törenine katılan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Mango Yönetim Kurulu Başkanı Nahman Andic Ermay ise, Manuel Ermay'ın yılda 2-3 kere Türkiye'ye geldiğini belirterek, babasının Türkiye'ye çok düşkün olduğunu vurguladı.

TÜRKÇE KONUŞUYORLAR

"Ben de 1951'de İstanbul'da doğdum" diyen Nahman Andic Ermay şöyle devam etti: "Babam ve annem Türkiye'de doğmuşlar ve orada evlenmişler. Babam da çok iyi Türkçe konuşurdu, annem de konuşuyor. Kardeşim İsak da 1953'te İstanbul'da doğdu. Biz bütün aile 1968'de Türkiye'den ayrılarak İspanya'ya yerleştik. 25 yıl önce iki kardeş Mango'yu kurduk. 1996 yılında Mango'yu Türkiye'ye getirdiğimizde babam çok duygulanmıştı. Bizim için Türkiye'nin elbette manevi bir değeri de var. Babam yılda 2-3 kere Türkiye'ye gelirdi. Bazen yaz tatillerini Türkiye'de geçirirdi."

Nahman Andic Ermay, Türkiye'den cenaze törenine katılmak için çok sayıda akraba ve aile dostlarının geldiğini belirterek, "Gösterilen ilgi bizi memnun etti. Buraya kadar gelen ya da taziyelerini gönderen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu acı günümüzde bizi yanlız bırakmadılar" dedi.

73 ÜLKEDE 700 MAĞAZA

1968 yılında Türkiye'den İspanya'ya göçen Nahman Andic ve İsak Andic Ermay kardeşlerin 1979 yılında kurdukları Mango'nun, bugün Amerika hariç 73 ülkede 700'den fazla mağazası bulunuyor. Daha çok kadın hazır giyim ağırlıklı çalışan Mango'nun bin 300'ü Barselona'daki merkez ofiste olmak üzere toplam 5 bin 500 çalışanı bulunuyor. Mango'nun girmeye hazırlandığı diğer yeni pazarlar ise Çin, İtalya ve Avustralya.

TÜRKİYE'DE 15 MAĞAZA VAR

25 yıllık hazır giyim markası Mango, 1996 yılında Türkiye'de ilk mağazasını açtı. Şu anda İstanbul'la birlikte 6 farklı şehirde 15 mağazası bulunan Mango gelecek dönemde mağaza sayısını artırmayı planlıyor.

Mango'da indirim günleri başladı! ile ilgili etiketler 2018 mango indirimleri ne zaman kadar geçerli hangi ürünler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.