Maneviyata yönelen eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in duygusal anları... Vasiyetini açıkladı

Yıllar önce kariyerine ara verip maneviyata yönelen 59 yaşındaki eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, konuk olduğu '2. Sayfa'da vasiyetini ve cenaze programını hazırladığını söyledi. Alptekin, 21 yıl sonra ikinci kez evlendiği ve Aralık 2020'de vefat eden eşi, kızı Ayris'in annesi Nilgün Altınyay ile ilgili konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Uzunca bir süredir ekranlardan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, tv8'de ekrana gelen ‘Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Özel hayatına dair samimi açıklamalarsa bulunan Alptekin cenaze programını hazırladığını söylerken vasiyetini de açıkladı. Yaşar Alptekin'in 21 yıl sonra ikinci kez nikah masasına oturduğu, kızı Ayris'in annesi olan ve 2020 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden Nilgün Altınyay'dan bahsederken duygusal anlar yaşadı.

Maneviyata yönelen eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in duygusal anları... Vasiyetini açıkladı


''VASİYETİMDE EŞYALARIMIN NEREYE GİDECEĞİNİ BELİRTTİM''

Vasiyetini yazdığını ve cenaze programını hazırladığını söyleyen Alptekin programda şunları söyledi:

"Vasiyetimi yazdım. Kızıma; kütüphanemdeki kitaplar, tespih koleksiyonum, kıyafetlerim nereye gidecek belirttim. Satılması kesinlikle yasak olan şeyler var, ‘Bunları satma’ dedim. Evim satılmayacak bahçede torunlarım için ağaçlar yetiştirdim. Torunlarım orada meyve yerken ‘dedemden Allah razı olsun’ desinler. Cenaze programı da hazırladım, duasından emin olduğum insanların isimlerini verdim. Yardım derneğiyle Suriye’ye giderken hazırladım hepsini."

 

''MERİÇ ERKAN'IN DEĞİŞİMİNİ GÖRÜNCE AĞLADIM''

Eski yaşantısına tövbe ettiğini söyleyen ve ismini değiştirerek 'Mahmut' adını alan Meriç Erkan ile ilgili de konuşan Alptekin, "Benim de değişimimden sonra insanlar bana bakıp ağlıyordu ‘neden ağlıyor bu insanlar?’ diye düşünmüştüm. Meriç Erkan’ı görünce anladım. Ben de ağladım. Onun adına çok sevindim çok da yakışmış yüzüne nur gelmiş. Dikenli bir yola çıktı, insanlar hakkında konuşacak ama sonu iyi olur inşallah" dedi.


Alptekin, vefat eden eşi Nilgün Altınyay ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Ünlü isim eşi için şunları söyledi: ''Keşke şeytanın aslında en sevdiği şeydir. Ama bizim bunları yaşamamız gerekiyordu. Çünkü her insanın bir çıraklık, kalfalık, ustalık dönemi vardır. Biz tam kalfalık döneminde tekrar bir araya geldik. Tam ustalık dönemine geçerken de kaybettim. Ama en azından son günlerini güzel yaşadı. Eşimle tekrar yaşamak isterdim. Nilgün'le en çok birlikte sohbet etmeyi özlüyorum. Ayrı şeyleri severdik ama ortak noktada buluşuyorduk. Biz iki kişi bir oluyorduk. Olgunlaştıkça da düzeldi bir sürü şey. Son iki sene bir ömre bedeldi. Çok güzel geçti.''

Maneviyata yönelen eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in duygusal anları... Vasiyetini açıkladı


'İkinci Bahar' şarkısının çalmasıyla duygulanan Yaşar Alptekin, gözyaşlarına boğuldu. Yüzüğünü çıkarmaması dikkat çeken ünlü isim, "Kalbimden çıkaramadım ki yüzüğümü çıkarayım" dedi.

Tekrar evlenmek konusunda da konuşan Yaşar Alptekin, "Henüz bu konuda pişmem gerekiyor. Çünkü evleneceğim kadında Nilgün'ün özelliklerini arayacağım. Bu sefer o da mutsuz olacak. Zaten ben 60 yaşındayım. Artık mezara kadar bir aşk istiyorum. Benimle yaşayacak birisini bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Maneviyata yönelen eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in duygusal anları... Vasiyetini açıkladı

 

 

 

Maneviyata yönelen eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in duygusal anları... Vasiyetini açıkladı ile ilgili etiketler Yaşar Alptekin vasiyet nilgün altınyay Meriç Erkan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.