Maneviyata yöneldiğini açıklamıştı... Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen Meriç Erkan itirafı

Katıldığı İzdivaç programlarıyla ve ilginç danslarıyla tanınan, Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla bir döneme damgasını vuran Meriç Erkan, maneviyata yöneldiğini açıklamıştı. Sakallarını uzatıp, cübbe giyip, sarık takan Meriç Erkan'ın değişiminin ardından gözler Ahu Tuğba'dan gelecek yoruma çevrilmişti. Ahu Tuğba çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Meriç Erkan'la aşk yaşamadığını söyledi ve 'her şey tv formatıydı' açıklamasını yaptı.

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla ve katıldığı izdivaç programlarıyla bir döneme damgasını vuran eski manken Meriç Erkan verdiği bir röportajında maneviyata yöneldiğini açıklamış ve değişimiyle görenleri şaşırtmıştı. Erkan ismini de değiştirdiğini ve artık 'Mahmut' adını kullandığını ifade etmişti.


Ekrandaki ilginç danslarıyla hafızalara kazınan Erkan, maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi. Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan programla ilgili "Hepsi kurguydu" ifadelerini kullandı.

Maneviyata yöneldiğini açıklamıştı... Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen Meriç Erkan itirafı

Meriç Erkan yeni yaşam tarzıyla ilgili olarak "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu. Erkan yeni imajıyla ilgili olarak da ''Bu bir konsept değil bu başka bir şey. Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma, bir Nasuh tövbesi var. Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz'' dedi.

AHU TUĞBA: MERİÇ ERKAN İLE AŞK YAŞAMADIK


Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan hakkında Yeşilçam'ın yıldız oyuncusundan bomba bir itiraf geldi. "Nasıl yaşamışız" böyle diyen Meriç Erkan'ın son görüntüsü hakkında yorumda bulunan Ahu Tuğba "Aşk yaşamadık, TV formatıydı" açıklamasında bulundu.


Yeşilçam'ın öne çıkan isimlerinden Ahu Tuğba magazinsortie'ye konuştu. Amerika da yaşayan Tuğba; "Allah yolundaysa doğruyu söylesin" dedi. Ahu Tuğba açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı."

 

 

 

 

Maneviyata yöneldiğini açıklamıştı... Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen Meriç Erkan itirafı ile ilgili etiketler Esra Erol Ahu Tuğba Meriç Erkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.