Manchester United’ın yıldızı Greenwood tecavüz iddiaları sonrası tutuklandı

Manchester United’ın genç golcüsü Mason Greenwood sosyal medyada hakkında çıkan tecavüz iddiaları sonrası tutuklandı. İngiliz ekibi konuyla ilgili yaptığı açıklamada Greenwood için soruşturma açıldığını ve bu süreçte antrenmanlara ve maçlara çıkmayacağını bildirdi.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Mason Greenwood, sosyal medyada hakkında çıkan iddiaların ardından tutuklandı.

Manchester emniyetinden yapılan açıklamada, sosyal medyada bir kadının, Greenwood tarafından tecavüze ve fiziksel şiddete maruz kaldığına yönelik iddialarının ardından 20 yaşındaki oyuncunun tutuklandığı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Greenwood'un eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, video ve ses kayıtları, kısa bir süre sonra silindi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Manchester United Kulübü ise Greenwood hakkında soruşturma açıldığını, bu süre zarfında İngiliz oyuncunun antrenmanlara ve maçlara alınmayacağını ifade etti.

 

Manchester United’ın yıldızı Greenwood tecavüz iddiaları sonrası tutuklandı ile ilgili etiketler Manchester United Tecavüz Şiddet Sosyal Medya Mason Greenwood
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.