Manchester United'a yeni forma sponsoru: Futbol tarihinde bir rekor olacak

Manchester United, forma önü sponsorluğu için Snapdragon ile yıllık en az 80 milyon dolar değerindeki küresel futboldaki en büyük anlaşmayı imzaladı. Sponsorluk gelecek sezon başlayacak.

Manchester United, Qualcomm'un Snapdragon markasını forma önü sponsoru olarak alacağı tarihe geçen bir sponsorluk anlaşması imzaladı. TeamViewer'ın yerine gelecek yıl formalarda olacak Snapdragon markası, kulübün ikonik formasında yerini alacak.

80 MİLYON DOLARDAN DAHA FAZLA

Sözleşmenin şartları açıklanmadı, ancak anlaşmaya aşina olan ve kamuoyuna konuşma yetkisi olmayan bir kaynak, bu anlaşmanın futboldaki en büyük forma anlaşması olduğunu belirtti.

Şu anki en büyük anlaşma, Real Madrid'in Emirates ile yıllık yaklaşık 75 milyon dolar değerindeki anlaşması. Manchester United'ın Qualcomm ile yaptığı anlaşmanın değerinin 80 milyon dolardan fazla olduğu belirtiliyor.

Qualcomm, Temmuz 2022'de Man United'ın küresel ortağı oldu ve Snapdragon, kulübün 2023 ABD yaz turunun ana sponsoru oldu. Genişletilen anlaşma kapsamında Snapdragon, hem erkek hem de kadın takımlarının iç saha, deplasman ve üçüncü formalarında forma ortağı olacak. Snapdragon işlemcileri akıllı telefonlara, PC'lere, oyun cihazlarına ve giyilebilir cihazlarda kullanılıyor.

Manchester United'a yeni forma sponsoru: Futbol tarihinde bir rekor olacak ile ilgili etiketler Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.