Manchester United taraftarından "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" davası...

Premier League'de Liverpool'a 5-0 yenilen Cristiano Ronaldo'lu Manchester United’a bir taraftarı, dava açmaya hazırlanıyor. "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" diye dert yanan Ingiliz taraftar Andrew Tryan'ın haberinin altına, Türkiye'de binlerce kişi, "Şimdi Fenerbahçe düşünsün!", "Davayı fenere açıyosak fener kaybeder bence!" ve "Biz Fenerbahçeliler ne yapak yaaa bırak saçı biz kanser olduk!" şeklinde yazılar yazdıkları görüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyanın en popüler spor karşılaşmasının en başın da gelen futbolda, ilginç gelişmeler oluyor. Premier League'in yıllar öncesine dayanan ezeli rakipleri Manchester United ile Liverpool geçtiğimiz hafta sonu karşı karşıya geldi.

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'lu United, Old Trafford'da ezeli rakibi Liverpool karşısında hezimte uğradı.

Karşılaşmayı 5-0 kaybeden Manchester United, evinde Liverpool’a karşı ligdeki en ağır mağlubiyetini yaşadı. İngiliz derbisinin karşılaşmasının yankıları devam ederken, Andrew Tryan isimli Manchester United taraftarı, sinir ve stresten ötürü saçlarının dökülmesinden sorumlu tuttuğu Manchester United’a dava açmak istediğini açıkladı.

DAVA AÇMA HABERİ TÜRKİYE'DE SES GETİRDİ!

İngiltere’de Liverpol'a hezimet olarak nitelendirilen bir skorla yenilen Manchester United’a, Andrew Tryan'ın "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!"diye dert yanarak dava açmaya hazırlanması haberi, Türkiye'de sosyal medya da,binlerce kişi tarafından beğenilmesi ile yorum yapılmasına neden oldu.

"ŞİMDİ FENERBAHÇE DÜŞÜNSÜN!"

Twetter da İngiliz taraftar Andrew Tryan'ın'ın haberinin altına, "Şimdi Fenerbahçe düşünsün!", "Davayı fenere açıyosak fener kaybeder bence!", "Biz Fenerbahçeliler ne yapak yaaa bırak saçı biz kanser olduk!", "Fenerliler bi deneyin ya bakalımm", Fenerbahçe taraftarı olarak milyonlar var böyle!!!", "Fenerbahçe taraftarları da aynı uygulamayı deneyebilir.." "Fenerbahce ödemen gereken büyük bir bedel var", "Öyle şey mi olur gelecekse dert bile gelsin senden fenerbahçe", "Ben de Fenere mi açsam dava", "Dava olumlu sonuclanirsa fenerbahce batar" şeklinde yazılar yazdıkları görüldü.

Manchester United taraftarından "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" davası...

Manchester United taraftarından "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" davası... - Resim : 2

Manchester United taraftarından "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" davası... - Resim : 3

Manchester United taraftarından "Üzüntüden saçlarım dökülüyor!" davası... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Manchester United premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.