Manchester United resmen açıkladı! Wout Weghorst imzayı attı...

Beşiktaş'ın 2 milyon 825 bin Euro karşılığı kiralık sözleşmesini sonlandırdığı Wout Weghorst, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a imzayı attı..

Beşiktaş'ın 2 milyon 825 bin Euro karşılığı kiralık sözleşmesini sonlandırdığı Wout Weghorst, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a imzayı attı. Hollandalı golcü, sezon sonunda kadar kiralık olarak Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyecek. İngiliz ekibi bu transferi resmen açıkladı.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Weghorst: "Manchester United'a transfer olduğum için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Geçmişte Manchester United'a karşı oynamıştım ve şimdi bu ünlü kırmızı formayı giyme şansına sahip olmak harika bir duygu. Manchester United'da olduğum sürece bu kulüp için elimden geleni yapacağımın sözünü verebilirim.'' dedi.

Manchester United resmen açıkladı! Wout Weghorst imzayı attı... ile ilgili etiketler Wout Weghorst Beşiktaş Manchester United Burnley Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.