Manchester United Feyenoord'u paramparça etti: 4-0

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United, ilk maçta 1-0 kaybettiği Feyenoord'u kendi evinde ağırladı ve maçı 4-0 kazandı.

Fenerbahçe'nin lider olduğu gruptaki gecenin bir diğer maçında Manchester United, Feyenoord'u 4-0 mağlup etti ve grupta 2. sıraya yükseldi.

Temcilsimiz Fenerbahçe'nin galibiyetinden sonra olası bir mağlubiyette Avrupa Ligi'ne veda edecek olan Manchester United, bu ihtimale izin vermedi ve Feyenoord'u 3-0'lık net bir skorla geçti.

Karşılaşmanın ilk golü 35. dakikada Wayne Rooney'den geldi. Rooney'e asist yapan isim takımın bir diğer yıldızı Zlatan Ibrahimovic oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan ManU, 2. golü bulmak için 24 dakika bekledi ve Juan Mata, dakikalar 69'u gösterdiğinde ilk golün sahibi Rooney'in asistinde sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Baskısına devam eden Manchester United, 3. golü ise Feyenoord kalecisinin yardımıyla buldu ve Brad Jones, kendi kalesine attığı golle maçta durumu 3-0'a getirdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise 90. dakikada Jesse Lingard'ın ayağından geldi.

KUYT 61 DAKİKA SAHADA KALDI

Fenerbahçe'nin eski Hollandalısı Dirk Kuyt, 61 dakikada sahada kaldı ve bu sürede gol veya asist yapamadı. Milli oyuncu Bilal Başaçıkoğlu ise 78. dakikada Jens Toornstra'nın yerine oyuna dahil oldu ve 12 dakika sahada kaldı.

Bu sezon Premier Lig'de sadece 24 dakika görev alan Memphis Depay ise son haftalarda artan formuna Mourinho da kayıtsız kalmadı ve Hollandalı yıldızı 82. dakikada oyuna dahil etti.

Manchester United bu skorla birlikte puanını 9 yaptı ve 2. sıraya yükseldi. Kırmızı Şeytanlar +6 averaj ile grupta en çok averajı olan takım olarak da kayıtlara geçti.

Manchester United Feyenoord'u paramparça etti: 4-0 ile ilgili etiketler Manchester United Feyenoord Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.