Arsenal "Düşler Tiyatrosu"nda United'a galip

Bu sezon Premier League'de Liverpool, Manchester City ve Leicester City'ye mağlup olan Arsenal, "Büyük maç kazanamıyor" eleştirilerine Old Trafford'da cevap verdi. Londra ekibi, Başakşehir'in Devler Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ı deplasmanda tek golle geçti.

Premier League'in 7. haftasında Manchester United'a konuk olan Arsenal, Old Trafford'dan 1-0 galip ayrıldı. Londra ekibine 3 puanı getiren golü 69'da penaltıdan Pierre-Emerick Aubameyang attı. Gabonlu golcü bu sezon Premier League'de 2. golünü atarken, Kırmızı-Beyazlılar 2 maç aradan sonra galip geldi. "Topçular", Ocak 2015'ten sonra ilk kez 'Altı Büyük'e karşı deplasmanda maç kazandı.

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi olan Manchester United, çarşamba günü İstanbul'da oynanacak maç öncesi moral kaybı yaşadı. United bu yenilgiyle 8 puanda kalırken, Arsenal 12 puana yükseldi.

 

Arsenal "Düşler Tiyatrosu"nda United'a galip ile ilgili etiketler Arsenal Manchester United Pierre-Emerick Aubameyang premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.