Manchester City'nin kutlamasında Galatasaray sürprizi! İşte o anlar...

İstanbul'da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City şampiyon oldu. 2005 yılında Liverpool'un Milan'ı eleyerek ulaştığı şampiyonluğun ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yine kazanan bir başka İngiliz takımı oldu. Bu zaferin yakınları İstanbul'un birçok semtinde sürdü. İngiliz taraftarlar mutluluklarını doya doya yaşadılar. Öte yandan kutlamalarda ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Nevizade'de City'nin şampiyonluk kutlamalarında Galatasaray bayrağı açıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiltere ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter İstanbul Atatürk Olimpiyat Staduyumu'nda karşı karşıya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İtalya ekibi Inter'i 1-0 mağlup eden İngiltere temsilcisi Manchester City, kupasını aldı.

Atatürk Olimpiyat Statyumu'nda oynanan maçın ardından gerçekleştirilen seremonide UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, kupayı takım kaptanı İlkay Gündoğan'a verdi. İlkay, daha sonra kupayı takım arkadaşlarına götürürken, Manchester City'nin oyuncuları, kupayı havaya kaldırarak şampiyonluğu kutladı.

KUTLAMALARDA GALATASARAY SÜRPRİZİ

Manchester City taraftarı zaferi doya doya kutladı. Büyük sevinç yaşayan futbolseverler, kupanın maketinin önünde fotoğraf çektirdi. Çevredeki bazı vatandaşlarla turistler de şampiyonluk kutlamasını cep telefonlarıyla görüntüledi. Meydanda sergilenen kupanın dev maketi ile futbol topu çevresinde toplanan futbolseverler, meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu.

Kutlamalar devam edereken, ilginç bir görüntü gözlerden kaçmadı. Nevizade'de İngiliz taraftarların şampiyonluk şarkıları söylediği sırada Galatasaray bayrağı açıldı. Bu olay sosyal medyada çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi.

 

Manchester City'nin kutlamasında Galatasaray sürprizi! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City Inter
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.