Manchester City'i durdurabilene aşk olsun

İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında liderlik yarışındaki Manchester City, küme düşme hattında yer alan Leicester City'yi ağırladı. Manchester City, Leicester City'yi 3-1 mağlup etti. Norveçli santrfor Haaland, 32 golle Salah'a ait 38 maçlık bir Premier Lig sezonunda en fazla gol atan futbolcu rekorunu egale etti

Son 2 yılın şampiyonu Manchester City, John Stones'un 5, Erling Haaland'ın 13 (penaltıdan) ve 25. dakikada attığı gollerle art arda 6. galibiyetini aldı. Manchester City'nin Norveçli santrforu Haaland, gol sayısını 32'ye çıkararak Muhammed Salah'a (2017-18) ait 38 maçlık bir Premier Lig sezonunda en fazla gol atan futbolcu rekorunu egale etti.

Bir Premier Lig sezonunda en fazla gol atan futbolcu rekorunu, 34 golle Andy Cole (1993-94) ve Alan Shearer (1994-95) paylaşıyor. Fakat söz konusu sezonlarda takımlar 42 maça çıkıyordu. Puanını 70'e yükselten Manchester City, lider Arsenal'i takibini sürdürdü.

NEWCASTLE VE TOTTENHAM HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren takımlardan Newcastle United ve Tottenham maçlarını kaybetti. Newcastle United, Aston Villa deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı. Tottenham da sahasında Bournemouth'a 3-2 yenildi. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Chelsea ise konuk ettiği Brighton'a 2-1 mağlup oldu. Chelsea son 5 maçta yalnızca 2 puan toplayabildi. Böylece Newcastle United 56 puanla 3'üncü, Tottenham 53 puanla 5'inci ve Chelsea 39 puanla 11. sırada yer aldı.

Manchester City'i durdurabilene aşk olsun ile ilgili etiketler Manchester City İngiltere Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.