Manchester City’de sakatlık şoku! 9 ay yok…

Manchester City'nin genç savunmacısı Benjamin Mendy'nin Crystal Palace maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 9 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Premier Lig'de Manchester City'nin Crystal Palace ile oynadığı maçta 29. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Benjamin Mendy'den kötü haber geldi.

Times'ın haberine göre sol çapraz bağlarının koptuğundan şüphelenilen dünyanın en pahalı sol beki 9 ay sahalardan uzak kalabilir.

skldfjsdfsdf

Yapılan kontrollerin ardından Mendy’nin sahalara dönmesinin yaklaşık 9 ayı bulabileceği ifade edildi. Konuyla ilgili konuşan Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, “İlk izlenimlere göre tedavisi beklediğimizden uzun sürecek. Sinir bozucu bir durum. Geçen sezon İlkay’da da aynısını yaşadık. Onun için çok üzgünüm. Onu özleyeceğiz” dedi.

Mendy’nin yokluğunda alternatifleri değerlendireceklerini söyleyen Pep, “Yeni sezonda başka bir sol bek transfer etmeyi düşünüyoruz. Danilo, Delph ve Zinchenko var ama kimin oynayacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Manchester City’de sakatlık şoku! 9 ay yok… ile ilgili etiketler Manchester City sakatlık Pep Guardiola benjamin mendy 9 ay yok
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.