Manchester City, Sporting Lisbon'la 0-0 berabere kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda geçen senenin finalisti olan Manchester City, evinde Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk etti. Guardiola'nın öğrencileri, ilk maçtaki 5 gollük avantajla turu ardına kadar aralayan Maviler, rahat bir oyunla turu geçmesini bildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz temsilcisi Manchester City, ilk maçta farklı mağlup ettiği Sporting Lizbon'u sahasında konuk etti. Türk hakem Halil Umut Meler'in düdük çaldığı maç 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise olarak Arda Kardeşler görev yaptı.

Bir dönem Bursaspor'un da kalesini koruyan Scott Carson, 73. dakika Ederson'un yerine oyuna dahil oldu. 36 yaşındaki kaleci önemli kurtarışlara imza attı. 

 

CITY'NİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Premier Lig'de en yakın takipçisi Liverpool ile zorlu bir mücadele içinde olan Maviler, geçen sene almaya çok yaklaştığı ancak finalde Chelsea'ye kaptırdıkları Şampiyonlar Ligi Kupasını bu sene müzesine götürmek istiyor. 

Manchester City, Sporting Lisbon'la 0-0 berabere kaldı ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City Bursaspor Ertem Şener Sporting Lizbon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.