Manchester City, şampiyonluk modunu açtı

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Premier Lig'in 33. haftasında Manchester City, Arsenal'i 4-1 mağlup ederek liderle puan farkını 2'ye indirdi. Bu sonuçla Arsenal 75 puanda kalırken, Manchester City ise puanını 73 yükseltti ve şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti. Manchester City’nin Arsenal'i 4-1 ile geçtiği maçta 2 gol ve 1 asistlik performansla yıldızlaşan Kevin De Bruyne, bu maçla birlikte Premier Lig'de Arsenal'e karşı oynadığı son 12 maçta 9 gol kaydetti.

İngiltere Premier Lig'in 33. hafta mücadelesinde lider Arsenal, Manchester City ile Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi, mücadelenin 7. dakikasında Kevin De Bruyne ile 1-0 öne geçti. Manchester City, 45+3. dakikada John Stones ile farkı 2'ye çıkardı soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Manchester City, şampiyonluk modunu açtı

Karşılaşmanın 54. dakikasında Kevin De Bruyne ile bir gol daha bulan maviler, skoru 3-0 yaptı. Arsenal, 86. dakikada Rob Holding'in golüyle farkı 2'ye indirse de 90+5. dakikada Erling Haaland skorun belirleyen golü kaydetti. (4-1)

Manchester City, şampiyonluk modunu açtı - Resim : 2

GUARDIOLA'NIN LİGDE YENİLGİSİ YOK

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, evinde Arsenal'e karşı 7 Premier Lig maçının hepsini kazandı ve çıktığı bu karşılaşmalarda 20 gol atarken kalesinde de sadece 4 gol gördü. Öte yandan Arsenal, Manchester City ile oynadığı son 12 Premier Lig maçını da kaybederken, Teknik Direktör Arteta, Arsenal'in başında 7 Premier Lig maçında City’e diş geçiremedi.

Manchester City, şampiyonluk modunu açtı - Resim : 3

Manchester City, şampiyonluk modunu açtı ile ilgili etiketler Manchester City Arsenal İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.