Manchester City, Kopenhag'a takıldı! 10 kişi kalan rakibini alt edemedi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında Kopenhag sahasında Manchester City ile kozlarını paylaştı. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 eşitlikle sona erdi..

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Manchester City deplasmanda Kopenhag'la karşılaştı. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Manchester temsilcisinin 11. dakikada Rodri ile attığı gol VAR incelemesi sonucu elle oynandığı gerekçesiyle iptal edilirken, 25. dakikada ise Riyad Mahrez penaltı atışından faydalanamadı.

DANİRMARKA TEMSİLCİSİ 60 DAKİKA 10 DAKİKA OYNADI

Ayrıca konuk takımda 30. dakikada Sergio Gomez, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Manchester City 4 maç sonunda 10 puana yükseldi. Kopenhag ise 2 puana ulaştı.

25 Ekim Salı günü oynanacak grubun 5. maçında Kopenhag sahasında Sevilla'yı ağırlayacak. Manchester City ise deplasmanda Borussia Dortmund'a konuk olacak.

Manchester City, Kopenhag'a takıldı! 10 kişi kalan rakibini alt edemedi ile ilgili etiketler Kopenhag Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.