Manchester City bu kez hata yapmadı!

Hafta içinde efsane bir maç sonunda Tottenham'a Şampiyonlar Ligi'nde elenen Manchester City bu sefer hata yapmadı.

Tottenham'ı ligde ağırlayan City rakibini zorlanmasına karşın 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Maça hızlı bir başlangıç yapan Guardiola'nın öğrencileri 5. dakikada genç yetenek Philip Foden'ın Premier Lig'deki golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı. City kalecisi Ederson önemli kurtarışlara imza attı.

İkinci yarıda Tottenham oyunu dengelerken Manchester City kalesinde zaman zaman pozisyonlar da yakaladı. Londra ekibin futbolcuları maçın 55. dakikasında City ceza sahasında Wlker'ın elle oynadığı gerekçesiyle penaltı bekledi ama hakem devam dedi.

2. golü bir türlü bulmayan City'de Guardiola maçın sonlarına doğru defansif hamleler yaparak skoru korumayı başardı ve City sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından City puanını 86 yaptı ve kritik bir virajı kayıpsız dönerek Liverpool'un 1 puan önüne geçmeyi başardı.

Manchester City bu kez hata yapmadı! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Manchester City Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.