Manchester City, Atletico'yu De Bruyne ile yıktı | 1-0

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Manchester City, evinde Atletico Madrid'i konuk etti. Pep Guardiola'nın takımı rakibini 1-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etti. City adına golü Kevin De Bruyne attı. Detaylar haberimizde...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı. Turnuvanın favorilerinden Manchester City sahasında Atletico Madrid'i konuk etti.

Guardiola'nın öğrencileri ilk maçta avantajlı skor elde etmek isterken, Simeone'nin öğrencileri ise ikinci bir Manchester takımını elemenin peşindeydi. İlk maçta City'nin istediği oldu ve İngiliz ekibi De Bruyne'nin 70. dakikadaki golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Gabrial Jesus, karşılaşmanın 84. dakikasında gördüğü sarı kart ile rövanş maçında cezalı duruma düştü. Jesus, oyuna ise 69. dakikada girmişti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Atletico Madrid, Wanda Metropolitano Stadyumunda Manchester City'i konuk edecek. Zorlu karşılaşma 13 Nisan Çarşamba günü olacak. Karşılaşmanın başlama düdüğü ise 22.00'da olacak.

Manchester City, Atletico'yu De Bruyne ile yıktı | 1-0

 

MANCHESTER CİTY - ATLETİCO MADRİD 11'LER...

Manchester City: Ederson, Cancelo, Laporte, Stones, Zinchenko, B.Silva, Rodri, De Bruyne, Mahrez, Foden, Sterling

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Hermoso, Reinildo, Llorente, De Paul, Kondogbia, Koke, Lodi, Griezmann, Felix

 

Manchester City, Atletico'yu De Bruyne ile yıktı | 1-0 - Resim : 2

Manchester City, Atletico'yu De Bruyne ile yıktı | 1-0 ile ilgili etiketler Manchester City Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.