Manchester City 4-0 West Bormwich Albion / Maç özeti ve golleri izle

İngiltere Premier Lig lideri Manchester City, Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan'ın iki gol ve bir asistle oynadığı maçta West Bormwich Albion'ı 4-0 mağlup etti. Maçın özetini ve gollerini Lig TV'den izleyebilirsiniz.

Tüm kulvarlarda son galibiyetini 24 Eylül'de alan ve ligdeki son üç maçından bir mağlubiyet ve iki beraberlikle ayrılan Manchester City, Arjantanli Sergio Agüero ve İlkay Gündoğan'ın yıldızlaştığı maçta West Bromwich Albion engelini dört golle geçti.

Manchester City ile West Bormwich Albion arasındaki maçın geniş özetini ve gollerini Lig TV'nin sitesinden izlemek için burayı tıklayınız.

Agüero'nun 19 ve 28. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Manchester ekibi, ilk 11'de sahaya çıkan 26 yaşındaki İlkay Gündoğan'ın son 11 dakikada attığı iki golle üç puana uzandı. Kariyerinde ilk kez üst üste altı maçta galibiyet alamayan İspanyol teknik adam Pep Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde salı günü eski takımı Barcelona ile oynanacak maç öncesi moral kazandı.

İlkay Gündoğan, geçen sezon ocak ayında Borussia Dortmund formasıyla çıktığı Borussia Mönchengladbach maçından bu yana ilk kez bir lig maçında hem gol attı, hem asist verdi.

Manchester City 4-0 West Bormwich Albion / Maç özeti ve golleri izle ile ilgili etiketler Manchester City İlkay Gündoğan 4-0 West Bormwich Albion Maç özeti golleri izle Agüero
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.