Manchester City 3-1 Barcelona maç özeti ve golleri izle - video

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın maçında Manchester City, Barcelona'yı İlkay Gündoğan ve De Bruyne'nin golleriyle 3-1 devirmeyi başardı. Barça'nın tek golü Messi'den geldi. Maçın özetini ve gollerini izleme bilgileri haberimizde...

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ilk maçta 4-0 yenildiği Barcelona'yı Ethiad Stadı'nda konuk etti. Messi'nin goüyle geriye düşen İngilizler İlkay Gündoğan ile beraberliği sağlarken Kevin De Bruyne'le öne geçti. İlkay'la bir gol daha bulan City, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Manchester City ile Barcelona arasındaki maçın geniş özetini ve gollerini izlemek için TRTSpor'un internet sitesine buradan gidebilirsiniz.

Manchester City Barcelona maç özeti ve golleri izle - video

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Barcelona ve Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde son dört sezonda üçüncü kez karşılaşıyor.

Barcelona, Manchester City ile oynadığı önceki beş Şampyonlar Ligi maçının tamamını kazanırken, sadece iki gol yedi.

Manchester City, Şampiyonlar Ligi tarihindeki en ağır yenilgisini, bir önceki haftada Barcelona karşısında almıştı (4-0).

Pep Guardiola, teknik direktör olarak Barcelona ile dördüncü kez karşılaşacak. Bir önceki karşılaşmada Barcelona, Bayern Münih'i Şampiyonlar Ligi yarı finalinde elemişti (2014/15).

Manchester City evinde oynadığı son altı Şampiyonlar Ligi maçında yenilmedi (4G 2B). City, kendi evinde arka arkay yedi Şampyonlar Ligi maçını yenilgisiz tamamlayamadı.

Barcelona, İngiliz takımlarıyla deplasmanda oynadığı son üç maçını da kazandı; bu maçların ikisinde City ile karşılaşmışlardı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı son 20 deplasman maçında da gol atmayı başardı.

Barcelona ve City arasında oynanan son beş maçta beş kırmızı kart çıktı ve bu kartların dördünü City oyuncuları gördü. İki takım arasında oynanan beş maçın sadece birinde kırmızı kart çıkmadı.

Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde evinde attığı son 10 golün altısı maçların 76. dakikaları ve sonrasında geldi.

Barcelona'nın City'e attığı son beş golün tamamında Lionel Messi'nin katkısı bulunuyor (üç gol, iki asist).

Messi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iki maç oynamasına rağmen turnuvada altı gol attı; en yakın takipçisinden iki gol fazla. Messi, İngiliz takımlarına karşı son 13 Şampiyonlar Ligi maçında 15 gol kaydetti.

Neymar bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde beş asist yaptı; en yakın rakibinden üç asist daha fazla.

Manchester City 3-1 Barcelona maç özeti ve golleri izle - video ile ilgili etiketler Manchester City Barcelona video 3-1 maç özeti golleri izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.