Manavgat'ta yardım götüren Gamze Özçelik'ten duygulandıran mesaj

Manavgat orman yangını sonrası bölgeye yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik el ele verdi. Bölgeden paylaşım yapan Gamze Özçelik sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Türkiye'de devam eden orman yangınlarının kontrol altına alma çalışmaları devam ederken Manavgat'a yardım götüren AHBAP Derneği'nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent ve Umuda Koşanlar Derneği'nin kurusucu eski oyuncu Gamze Özçelik bir araya gelmiş ve fotoğraflarını paylaşmışlardı. Özçelik'in yangın bölgesinden yaptığı paylaşımlar duygulandırdı.

Gamze Özçelik son olarak yangın bölgesinden yeni paylaşımlar yaptı. Haluk Levent ile pozlarını paylaşan ünlü isim paylaşımında "İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz" dedi.

Manavgat'ta yardım götüren Gamze Özçelik'ten duygulandıran mesaj

Gamze Özçelik daha sonra yaptığı paylaşımda ise duygularını şöyle ifade etti:

''Bazen gittiğim bölgelerde kontrolü kaybetmeyip, doğru kararlar verebilmek için duygularımı bastırdığımı fark ediyorum. Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kez biliyorum uçaktan inip arabama bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi... Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek..."

Gamze Özçelik


Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik'in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, 2017 yılından beri faaliyet gösteriyor.

 

Manavgat'ta yardım götüren Gamze Özçelik'ten duygulandıran mesaj ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Haluk Levent Manavgat Antalya Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.