Manavgat yangınındaki provokasyon kameralara yansıdı!

Manavgat yangınında röportaj kisvesinde provokasyon yapan bir kadının yalanları, başka bir vatandaş tarafından kameralara alındı. Önlem alınmadığını iddia eden kadının her yanı devletin aldığı önlemlerle dolu.

Medya aracılığıyla halkı kışkırtmaya çalışanların ardı arkası kesilmiyor.

Manavgat'taki yangında röportaj veren bir kadın, hiçbir önlem alınmadığını ve bölgede itfaiyenin olmadığını ifade ederek provokatif söylemlerde bulundu.

Oysa gerçek bambaşkaydı. Kadının sağında ve solunda ekipler hazır beklerken helikopterler de görev yapmaktaydı.

Dikkati sayesinde kirli kışkırtma çalışmasını ortaya çıkaran ve cep telefonuna kaydeden vatandaş, yorum yapmaktan kendini alamadı. 

İsyan eden vatandaş şu ifadeleri kullandı:

 

"YANGINA MÜDAHALE EDİLMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Şu an bir bayan ortalığı karıştırmak adına hiçbir önlem alınmadığını hiçbir itfaiye ekibinin veya hava aracının yangına müdahale etmediğini söylüyor.

"DAHA BU MİLLET NE YAPSIN!"

Görüyorsunuz! Oysa ki devletin tüm imkanları burada hazır bekliyor. Helikopterler de biri geliyor diğeri gidiyor. Daha bu millet ne yapsın.

"BAŞARISIZ OLACAKLAR"

İşte bunun gibiler de ortalığı karıştırmak adına gelip bağırıp çağırıp bazılarının istediği emellere ulaşmak için çalışmalar yapıyor. Başarısız olacaklar.

 

Manavgat yangınındaki provokasyon kameralara yansıdı! ile ilgili etiketler Manavgat Kadın provokasyon yalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.