Mame Thiam hat-trick yaptı

Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi ev sahibi ekip 5-3 kazanırken iki gole imza atan Cherif Ndiaye maçın yıldız isimlerinden biri oldu. Yukatel Kayserispor'un Senegalli golcüsü Mame Thiam ise, Adana Demirspor maçında sarı kırmızılı forma ile ilk kez hat-trick yaparken, Süper Lig'deki gol sayısını da 8'e çıkardı.

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşırken, sarı kırmızılılarda forma giyen Senegalli futbolcu Mame Thiam hat-trick yaptı. Thiam, karşılaşmanın 24. 30. ve 45+4. dakikalarında gol sevinci yaşadı.

30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig'deki gol sayısını da 8'e çıkardı. 85 dakika oyunda kalan Thiam yerini Emrah Başsan’a bıraktı.

Mame Thiam hat-trick yaptı ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.