Maltepe'deki yangın alanı havadan görüntülendi

Maltepe’de bulunan Kenan Evren Kışlası’nda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve helikopterin 4 saatlik müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. Yanan alanın son hali havadan görüntülendi.

Maltepe’de bulunan Kenan Evren Kışlası’nda dün saat 16.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı.

Yaklaşık 100 dönümlük alanda çıkan yangın, 4 saatlik müdahale sonucunda kontrol altına alındı.

Maltepe'deki yangın alanı havadan görüntülendi

Yangın nedeniyle tahrip olan alandaki son durum drone ile havadan görüntülendi.

8 ASKER DUMANDAN ETKİLENDİ

Milli Savunma Bakanlığı, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, kuru otların yandığı ve yangının saat 19.30 sıralarında tamamen kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının da halen devam ettiği yer aldı.

Bakanlık yaptığı açıklamada, yangın kapsamında askeri alanda herhangi bir maddi zararın olmadığını ancak yangına müdahale esnasında dumandan etkilendiğini beyan eden 8 erin hastanede yapılan kontrolleri sonrasında taburcu edildiğini belirtti.

Maltepe'deki yangın alanı havadan görüntülendi ile ilgili etiketler Yangın Maltepe askeri alan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.