Maltepe'deki kriz sonrası Kılıçdaroğlu devreye girdi: İmamoğlu ve Yavaş'a uyarı geldi

CHP'nin Maltepe'de düzenlediği 'Milletin Sesi' mitingine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın el sıkışmadığının ortaya çıkması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Kulislere yansıyan son bilgilere göre İmamoğlu ve Yavaş'ın Van'da düzenlenen belediye başkanları çalıştayında bir araya gelmesi istendi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, iki belediye başkanının yan yana gelmesi için Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u görevlendirdiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'nin Maltepe'de düzenlediği mitingden ortaya çıkan bir görüntü bir anda gündem olmuştu. SuperHaber, mitinge gelen İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tokalaşmadığını ortaya çıkarmıştı.

İlk defa SuperHaber'in ortaya çıkardığı görüntüler sonrası İmamoğlu'na yakın sosyal medya hesapları acele bir şekilde iki belediye başkanının yan yana geldiği görüntüleri servis ederek söz konusu haberi yalanalamaya çalıştı. İmamoğlu ve Yavaş'ın el sıştığı anları servis eden bir sosyal medya hesabı, iki belediye başkanının mitinge birlikte gittiğini iddia etti. Ancak ortaya çıkan görüntü siyaset gündeminin üst sıralarına yerleşti.

CHP'DE GÜNDEMİN ÜST SIRALARINA YERLEŞTİ

İmamoğlu ve Yavaş'ın el sıkışmadığı anlar CHP'de de gündemin ilk sırasına yükseldiği öğrenildi. Ankara kulislerinden gelen son bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun devreye girerek İmamoğlu ve Yavaş'ın kavgalı gibi görüntü vermemelerini istedi. Kılıçdaroğlu'nun bunun için genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u görevlendirdiği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu'nun Seyit Torun'u görevlendirerek, Van'da düzenlenen belediye başkanları çalıştayında İmamoğlu ve Yavaş'ın samimi pozlar vermelerini istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Torun'un görüştüğü İmamoğlu ve Yavaş, bunun üzerinde Van'da samimi görüntüler verdi. Ancak, Yavaş'ın İmamoğlu ile sohbet ederken suratının asık olduğu dikkatlerden kaçmadı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ BİRARAYA GELMEK ZORUN DA KALDI!

Ankara ve Van'dan alınan kulis bilgilerinin devamına göre,Kemal Kılıçdaroğlu,Seyit Torun'u görevlendirerek,CHP'nin Van'da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı sırasın da,ikilinin Van'da samimi bir şekilde görüntü vermesini istedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteğini,Ekrem İmamoğlu ve Yavaş'a iletti.Bunun üzerine,Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş,Van'da biraraya gelerek,tokalaştılar ve beraber samimi konuşma görüntüsü verdiler.Ancak bu buluşma da,Ancak,ikilinin Van'da ki sohbetin de,Mansur Yavaş'ın yüzünü,hala asık olduğu da dikkatlerden kaçmıştı.

Maltepe'deki kriz sonrası Kılıçdaroğlu devreye girdi: İmamoğlu ve Yavaş'a uyarı geldi

Maltepe'deki kriz sonrası Kılıçdaroğlu devreye girdi: İmamoğlu ve Yavaş'a uyarı geldi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Maltepe Kemal Kılıçdaroğlu seyit torun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.