Maliye Bakanlığı Londra toplantısı ile ilgili iddiaları yalanladı: Katılımcı yanlış anladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı`ndan yapılan açıklamada, "Bazı mecralarda Sayın Bakanımızın Londra`da yaptığı bir toplantıda, `Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi` şeklinde açıklaması yer almaktadır, Sayın Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır" denildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Londra'da 2. gün programında yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüştü.

Bloomberg, Bakan Nebati'nin açıklamalarını "toplantılara katılan bir kaynağa" dayandırarak şöyle aktardı: 'Türkiye'de enflasyon yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldi'

BAKANLIKTAN YALANLAMA GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bazı mecralarda Sayın Bakanımızın Londra'da yaptığı bir toplantıda, 'Türkiye'de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi' şeklinde açıklaması yer almaktadır, Sayın Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır" denildi.

Maliye Bakanlığı Londra toplantısı ile ilgili iddiaları yalanladı: Katılımcı yanlış anladı!

BAKAN NEBATİ, YABANCI FON YATIRIMCILARI VE ULUSLARASI BANKA YÖNETİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiltere ziyareti kapsamında yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüştü.

Bakan Nebati, İngilte'nin başkenti Londra'da dün çeşitli bankaların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileri ile yaptığı bire bir görüşmelerin ardından bugün de yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin fotoğrafları Twitter'daki hesabından paylaşan Bakan Nebati, "Londra'da 2'nci gün programımızda yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüşüyoruz. Türkiye Ekonomi Modelimizi açıklamaya ve detaylandırmaya devam ediyoruz" dedi.

 

Maliye Bakanlığı Londra toplantısı ile ilgili iddiaları yalanladı: Katılımcı yanlış anladı! ile ilgili etiketler Londra enflasyon Maliye Bakanlığı toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.