Malatyaspor, Antalyaspor ile puanları bölüştü!

Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Mücadeleyi uzun süre 1-0 önde götüren Kırmızı Beyazlı ekip üstünlüğünü koruyamadı ve ev sahibi Yeni Malatyaspor skorda dengeyi sağladı. Her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Akdeniz temsilcisi oldu. 20. dakikada yeni transfer Samir Nasri, Eto'o'nun pası ile kaleciyle karşı karşıya pozisyonda güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk maçında gol atma başarısı gösterdi.

Antalyaspor skorun verdiği rahatlıkla daha fazla pozisyon bulmaya başladı ancak Nasri ve Eto'o pozsiyonlardan gol sesi çıkaramayınca Yeni Malatyaspor 2. yarıda daha düzenli bir futbol oynamaya başladı.

Ev sahibi ekip, 87. dakikada Boutaib skora dengeyi getiren golü kaydetti. Maçta başka gol sesi çıkmayınca her iki ekip de birer puanla sahadan ayrıldı.

MALATYASPOR - ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ

90'YellowAntalyaspor takımında Sakıb Aytaç hakem Barış Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'FoulSakıb Aytaç - Issiar Dia mücadelesinde hakem, Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.
90' Emanuel Dening şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.
90' Evkur Yeni Malatyaspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Aytaç Kara geçiyor.
90' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
89' Ceza sahası içinde topla buluşan Aytaç Kara, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
87'GoalGOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor takımında golün adı Khalid Boutaib.
87' Emanuel Dening tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
87'CornerEvkur Yeni Malatyaspor, Aly Cissokho ile köşe vuruşu kullanıyor.
86'BlockedShotTurgut Doğan Şahin altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
83' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aly Cissokho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
83'FoulSakıb Aytaç ile Emanuel Dening arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sakıb Aytaç. Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.
83' Evkur Yeni Malatyaspor takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Aly Cissokho geçiyor.
82'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımında oyuncu değişikliği; Eren Tozlu oyundan çıkarken Emanuel Dening oyuna giren isim.
79' Ceza sahası içinde topla buluşan Yalçın Ayhan, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
79'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
78'BlockedShotBu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Issiar Dia
76' Antalyaspor, Samir Nasri ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
75'FoulEvkur Yeni Malatyaspor takımında Issam Chebake faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Mostapha El Kabir.
75'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Issam Chebake hakem Barış Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
74'CornerAytaç Kara ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
74' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Azubuike Godson ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
73'CornerEvkur Yeni Malatyaspor, Aytaç Kara ile köşe vuruşu kullanıyor.
72' Rakip ceza sahası önünden Issam Chebake ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
71'SubstitutionAntalyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Aydın Karabulut çıkıyor ve yerine Mostapha El Kabir oyuna giriyor.
69' Eren Tozlu rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
68'BlockedShotBu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Azubuike Godson
68'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Nacer Barazite çıkıyor ve yerine Turgut Doğan Şahin oyuna giriyor.
66' Samuel Eto'o altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
66'BlockedShotEren Tozlu, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
62' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
57'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
57' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
56'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
56' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
56' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Arturo Mina tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
56'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
55' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aytaç Kara.
55'BlockedShotEvkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
54'YellowAntalyaspor takımında Charles Fernando, sarı kart görüyor.
54'FoulAntalyaspor takımında Charles Fernando faul yapıyor.
52' Ceza sahası içinde topla buluşan Samuel Eto'o, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
52' Antalyaspor, Samir Nasri ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
50' Antalyaspor takımında, ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Samuel Eto'o.
50' Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Samuel Eto'o ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
49'FoulMaicon Marques, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Arturo Mina tarafından faulle durduruluyor.
47' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aytaç Kara.
47' Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Aytaç Kara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
46'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Nacer Barazite, Ondrej Celustka tarafından faule maruz kalıyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Maçın ilk yarısı 0-1 sonuçlanıyor
45' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aytaç Kara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45' Antalyaspor takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Diego Angelo.
45'FoulSamuel Eto'o, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Aytaç Kara tarafından faule maruz kalıyor.
44' Antalyaspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ruud Boffin geçiyor.
44'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Issam Chebake – Aydın Karabulut mücadelesinde hakem,Antalyaspor lehine faul kararı veriyor.
42'BlockedShotNacer Barazite rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
41' Evkur Yeni Malatyaspor, Aytaç Kara ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
41' Aytaç Kara rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
40' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Issiar Dia sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
39' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Eren Tozlu sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
37' Issiar Dia tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
33' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Maicon Marques ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
33' Antalyaspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Johan Djourou geçiyor.
33'FoulSamir Nasri, Azubuike Godson tarafından faulle durdurulduğu için Antalyaspor orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
33'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Arturo Mina, sarı kart görüyor.
32'FoulSalih Dursun – Eren Tozlu mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.
32' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.
32' Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Aytaç Kara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
31' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Issiar Dia sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
31'CornerAytaç Kara ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
31' Nacer Barazite, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Ruud Boffin kurtarıyor.
29' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
29' Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aytaç Kara kullanacak.
28'FoulIssam Chebake, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Sakıb Aytaç tarafından faule maruz kalıyor.
28'BlockedShotEvkur Yeni Malatyaspor takımı Eren Tozlu ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Eren Tozlu tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
27' Ceza sahası içinde topla buluşan Samuel Eto'o, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Ertaç Özbir kurtarıyor.
24' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Khalid Boutaib ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
23' Antalyaspor takımından Maicon Marques sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
20'GoalGOOOLL!! Samir Nasri Antalyaspor takımını öne geçiren golü atıyor.
20'AssistGolün asistini yapan isim Samuel Eto'o.
19' Antalyaspor takımından Diego Angelo tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
19'CornerAydın Karabulut ile Antalyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
19'BlockedShotAydın Karabulut ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
18' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Issiar Dia sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
15' Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Antalyaspor adına Samir Nasri kullanacak.
15'FoulAytaç Kara ile Charles Fernando arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Aytaç Kara.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Antalyaspor takımı oyuna başlayacak.
11' Antalyaspor takımından Sakıb Aytaç sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
8' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aytaç Kara sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'BlockedShotEvkur Yeni Malatyaspor takımı Issiar Dia ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Issiar Dia tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
6' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Azubuike Godson tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
6' Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Aytaç Kara ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
4' Evkur Yeni Malatyaspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Aly Cissokho geçiyor.
4'FoulMaicon Marques ile Aly Cissokho arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Maicon Marques. Taç çizgisine yakın bir bölgede Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.
2'FoulSamuel Eto'o, orta yuvarlağa yakın bir noktada Aytaç Kara tarafından faule maruz kalıyor.
2' Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Antalyaspor adına Salih Dursun kullanacak.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Malatyaspor, Antalyaspor ile puanları bölüştü! ile ilgili etiketler Malatyaspor Antalyaspor malatyaspor antalyaspor Maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Arda Güler'in golüne olay yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasında Ay-Yıldızlılar'la telefon görüşmesi yaptı.