Malatya'da bir dakika arayla iki deprem! Depreme AVM'de yakalananların panik anı kamerada...

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde peş peşe iki deprem meydana geldi. İlk deprem saat 16:39'da 4,8 büyüklüğünde gerçekleşirken 2. deprem ise 4.5 büyüklünde depremler meydana geldi. Depreme Malatya'da bulunan bir AVM'de yakalanan vatandaşlar ise panikle dışarı çıkmaya çalıştı.

Son dakika haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 16.39'da Malatya Yeşilyurt'ta 4.8 büyüklüğünde bir deprem oldu.

2. deprem ise 4.5 büyüklünde depremler meydana geldi.

İLK DEPREM

Büyüklük:4.8 (Mw) Yer:Yeşilyurt (Malatya) Tarih:2023-08-12 Saat:16:39:16 TSİ Enlem:38.312 N Boylam:38.228 E Derinlik:6.35 km

İKİNCİ DEPREM

Büyüklük:4.5 (Mw) Yer:Yeşilyurt (Malatya) Tarih:2023-08-12 Saat:16:40:01 TSİ Enlem:38.317 N Boylam:38.225 E Derinlik:7 km

Malatya'da bir dakika arayla iki deprem! Depreme AVM'de yakalananların panik anı kamerada...

ÇEVRE İLERDE DE HİSSEDİLDİ

Malatya'nın yanı sıra çevre illerden de hissedilen depremler, kısa süreli paniğe neden oldu.

Depremlerde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya, önceki akşam da 5.3 büyüklüğünde depremle sallanmıştı.

Malatya'da bir dakika arayla iki deprem! Depreme AVM'de yakalananların panik anı kamerada... - Resim : 2

DEPREME AVM'DE YAKALANANLARIN PANİK ANI KAMERADA

Depreme Malatya'da bulunan bir AVM'de yakalanan vatandaşlar ise panikle dışarı çıkmaya çalıştı. Deprem nedeniyle Malatyalılar kendilerini sokağa attı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde saat 16.39'da 4,8 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

Malatya'da bir dakika arayla iki deprem! Depreme AVM'de yakalananların panik anı kamerada... ile ilgili etiketler Malatya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.