Malatya'da aynı rögar kapağı 2 kez çalındı!

Depremin vurduğu kentte hasarlı binaların yıkımı hız kesmeden sürüyor. Hurdacılar da bölgedeki hurdaları toplarken gözüne kestirdikleri rögar kapağını çaldı. Ekiplerin yerine yenisini koyduğu kapak farklı tarihlerde bir kez daha çalındı.

Hırsızlar için zaman ve mekan fark etmiyor... Bu kez olayın adresi Malatya.

Yaşanan olay ise alışılmışın dışında... Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentte ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor.

Rögar kapağı hedef oldu

Yıkımı gerçekleşen binaların enkazından kalan hurdaları toplayan hurdacılar, Niyazi Mısri Mahallesi'ndeki rögar kapağını hedef aldı.

Sabah saatlerinde geldikleri bölgeden kapağı çalan hırsızlar ekipleri harekete geçirdi.

Yeni rögar kapağını da çaldılar

Bunun üzerine belediye ekipleri ise yeni bir rögar kapağını yerine koydu. Ardından başka hurdacılar, yine aynı yerdeki rögar kapağını yerinden sökerek, çaldı.

Çevredeki esnaf da karakola giderek suç duyurusunda bulundu.

O anlar kamerada

Hırsızlık anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, 2 kişinin rögar kapağını söküp el arabasıyla bölgeden uzaklaştıkları, farklı bir tarihte, yine aynı yerde yeni konulan rögar kapağının da başka hurdacılar tarafından sökülerek, çalındığı görüldü. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

Malatya'da aynı rögar kapağı 2 kez çalındı! ile ilgili etiketler Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.