Malatya depreminden yeni görüntüler! Bir anne çocuklarını kucaklayıp kaçmaya çalıştı

Malatya'da dün yaşanan 5.6'lık deprem anından yeni görüntüler geldi.Depreme camide yakalanan vatandaşların panik anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir annenin iki çocuğunu kucaklayıp kaçmaya çalıştığı görüldü.

27 şubat 2023 (dün) Malatya'da yaşanan deprem, 2 kişinin hayatını kaybetmesine, 140 kişinin yaralanmasına neden oldu. Birçok ilde şiddetli şekilde hissedilen deprem Kernek Karagözlüler Camisinde bulunan güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Malatya depreminden yeni görüntüler! Bir anne çocuklarını kucaklayıp kaçmaya çalıştı

ANNE ÇOCUKLARINI KUCAKLAYIP KAÇMAYA ÇALIŞTI!

Deprem ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı camiler de kalan vatandaşların, panikle kaçışmaları görüntülere yansıdı. Görüntüler depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Görüntülerde, vatandaşların cami içerisinde hızla kaçması, bir annenin çocuklarını kucaklaması ve bazı vatandaşların deprem anında yerlerinden kalkmaması dikkat çekti.

Malatya depreminden yeni görüntüler! Bir anne çocuklarını kucaklayıp kaçmaya çalıştı ile ilgili etiketler Malatya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.