Makyajsız görüntülenen Emina Jahovic doğal haliyle şaşırttı

2008 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Mustafa Sandal'dan 2018 yılında boşanan ve bu evliliğinden 2 çocuğu bulunan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, Etiler'de objektiflere yansıdı. 41 yaşındaki şarkıcının makyajsız hali ise görenleri şaşırttı.

10 yıl evli kaldığı Mustafa Sandal'dan Yaman Sandal ile Yavuz Sandal adında 2 çocuğunu bulunan Sırp şarkıcı Emina Jahovic sıfır makyaj haliyle objektiflere yakalandı. Alışverişe çıkan Jahovic, Etiler'de görüntülendi.

 Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kosavalı şarkıcı Emina Jahovic, Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jahovic, alışverişe geldiğini söyledi. Makyaj yapmadığı görülen Emina Jahovic, keyifsiz halleriyle dikkat çekti.

Makyajsız görüntülenen Emina Jahovic doğal haliyle şaşırttı - Resim : 2

''DEPREMLER BANA SAVAŞ DÖNEMLERİNİ HATIRLATTI''

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 11 ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerden dolayı moralinin bozuk olduğunu ifade eden Jahovic, "Son dönemde çok kötü şeyler yaşandı. Çocuklar da çok üzüldü. Pek farkında değiller ciddiyetin aslında çocukluğun verdiği bir şey sanırım. Bana savaş dönemlerini hatırlattı. Pek bir farkı yok yani. Ben çocuktum o zamanlar. Çok üzgünüm, başımız sağ olsun" dedi.

Makyajsız görüntülenen Emina Jahovic doğal haliyle şaşırttı - Resim : 3

Jahovic, yurt dışından Türkiye'ye yapılan yardımlarla ilgili ise "Çok güzel bunlar bence. Herkes elinden geldiği kadarını yaptı. Ben de arkadaşlarıma haber verdim, onlar da yardım etti. Can kaybı olduğu zaman bir şey yapamıyoruz ama bu kadarı geliyor elimizden" diye konuştu.

Makyajsız görüntülenen Emina Jahovic doğal haliyle şaşırttı ile ilgili etiketler Emina Jahovic Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.