Makinist Gizem'e saldırıya inceleme başlatıldı

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki ilk cuma nedeniyle yaşanan izdiham nedeniyle İstanbul Valiliği alana girişleri durdurmuştu. Bu çerçevede toplu ulaşım araçlarının bölgeye gerçekleştirdiği seferler de durmuştu. Bu karar üzerine kullandığı tramvayı durduran ve Ayasofya'ya gidemeyeceğini belirten Gizem adındaki kadın makiniste bir grup tarafından saldırı gerçekleştirilmişti.İBB Başkanı İmamoğlu'nun sosyal medyadan duyurduğu saldırıyı kınayan Vali Yerlikaya inceleme başlatıldığını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İstanbul Valiliği'nin Ayasofya'da yaşanan izdiham nedeniyle aldığı sefer durdurma kararını uyguladığı için bir grubun saldırısına uğrayan kadın makinistin görüntülerini paylaşmıştı.

İmamoğlu mesajında, "Ayasofya-i Kebir Camii çevresindeki yoğunluğun izdihama dönüşmemesi için Valilikçe alınan sefer durdurma kararını uygulayan kadın makinistimize yönelik saldırı düşündürücü ve üzücüdür. Bu olaya rağmen görevine devam eden çalışanımızı tebrik ediyorum, konunun takipçisi olacağız." ifadelerini kullanmıştı. 

Makinist Gizem'e saldırıya inceleme başlatıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medyadan paylaştığı bir mesaj ile eşi ile birlikte saldırıya uğrayan kadın makinisti arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti. Olayı kınayan Yerlikaya, konuyla ilgili inceleme başlattığını da söyledi. 

"Makinist Gizem kardeşimizi eşimle birlikte telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu olayı kınıyorum. Konuyla ilgili hemen inceleme başlattım."

Makinist Gizem'e saldırıya inceleme başlatıldı - Resim : 2

Makinist Gizem'e saldırıya inceleme başlatıldı ile ilgili etiketler tramvay makinist gizem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.