Makas atarken kaza yaptı, sonra koşmaya başladı!

Şile Otoyolu'nda makas atarak araçların arasından geçmeye çalışan sürücü, otomobile çarparak kazaya neden oldu. Metrelerce sürüklenen araçlardan biri kontrolden çıkıp duvara çarparak durabildi. Makas atarken kazaya neden olan sürücünün daha sonra panikle koşuşturması da görüntülere yansıdı.

Olay, 14 Nisan Cumartesi günü saat 21.15 sıralarında Şile Otoyolu Dudullu mevkii Şile istikametinde meydana geldi. Akşam saatlerinde trafik normal seyrinde akarken bir hafif ticari araç, makas atarak 2 otomobilin arasından geçmek istedi.

Sürücü araçların arasına girdiği esnada sol şeritte seyreden otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan sürücü duvara çarpıp yola savrulurken, otomobil şoförü de frene basarak durabildi.

ÖN TAMPON KOPUP YOLA DÜŞTÜ
Kaza anları ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonrası trafiğin durdurduğu otoyolunda aracın ön tamponu da koparak yola düştü.

Makas atarken kaza yaptı, sonra koşmaya başladı!

ARACINDAN İNİP ETRAFTA KOŞMAYA BAŞLADI
Aracının durduran bir sürücü tamponu yoldan kaldırırken, makas atan sürücü de aracından inerek etrafta koşmaya başladı.

Çevredeki sürücüler kazaya karışan araçların yardımına koşarken, otomobil sürücüsü ise yaşadığı şokla aracından inemedi.

Makas atarken kaza yaptı, sonra koşmaya başladı! - Resim : 2

Makas atarken kaza yaptı, sonra koşmaya başladı! ile ilgili etiketler şile otoyolu makas terörü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.