İETT şoförü, makas atan sürücüyü bariyerlere sıkıştırdı!

E-5 karayolunda Avcılar istikametine seyreden bir sürücü önce İETT aracına çarptı, sonra ise makas atarak yoluna devam etti. Yolcuları indirerek otomobilin peşine düşen İETT Sürücüsü ise, yakaladığı sürücünün kaçmasını engellemek için önüne otobüsü kırıp demir bariyerlerin arasını sıkıştırarak durdu.

Olay, dün akşam saatlerinde E-5 Karayolu Büyükçekmece-Avcılar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi Yılmaz Ö. bir arkadaşı ile birlikte okuldan çıktıktan sonra arabayla gezintiye çıktı. Kampüsü Büyükçekmece’de bulunan okuldan ayrılan gençler, bu sırada Beylikdüzü bağlantı yolunda İETT otobüsüyle yol verme tartışması yaşadı. Tartışma sırasında aracıyla ilerleyen Yılmaz Ö. İETT aracının sol ön tamponuna çarparak yoluna devam etti.

YOLCULARI İNDİRİP OTOMOBİLİN PEŞİNE DÜŞTÜ

İETT aracının sürücüsü Atilla A. ise bu duruma sinirlenerek, yolcuları indirip gencin peşine takıldı. Bu sırada Yılmaz Ö., makas atarak yoluna devam ederken, Atilla A. trafiğin yoğunlaştığı bir noktada genç sürücüyü yakaladı. Durması yönünde el hareketlerine bulunarak, genç sürücünün yanında ilerlemeye devam etti.

BARİYERLERE SIKIŞTIRARAK DURDURDU

İETT şoförü, genç sürücüye el kol işaretleriyle durdurmak istese de başarılı olamadı. Bunun üzerine İETT şoförü, E-5 karayolunda Yılmaz Ö’nün kullandığı aracın önüne kırıp demir bariyerlere sıkıştırarak durdurdu.

Araçtan inen Atilla A. genci arabadan indirmeye çalıştı ancak kapıları kilitleyen Yılmaz Ö. ve arkadaşı arabanın içinde polisin gelmesini bekledi. Bu sırada sinirlerine hâkim olamayan Atilla A. kapıyı açmayan gencin bulunduğu aracı yumrukladı.

İhbarlar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafı da gözaltına aldı. Trafik ekiplerinin gelmesi üzerine gerekli raporların tutularak araçlar, yoldan kaldırıldı. Kısa bir süre aksayan trafik daha sonra normale döndü.

İETT şoförü, makas atan sürücüyü bariyerlere sıkıştırdı! ile ilgili etiketler Avcılar Büyükçekmece polis İETT E-5 Şoför kovalamaca
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.