Makam aracı kaza yaptı! Derecik Kaymakamı ve Hakkari Vali Yardımcısı yaralandı

Hakkari'de Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in de içerisinde bulunduğu makam aracı, karşıdan gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada; Kaymakam Özdemir ile yanında bulunan Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı, 2 koruması ile karşı taraftan sürücü F.K. ile İ.K. hafif yaralandı.

Hakkari'de, Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in de içerisinde bulunduğu makam aracı karşı yönden gelen F.K. isimli vatandaşın kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Makam aracı kaza yaptı! Derecik Kaymakamı ve Hakkari Vali Yardımcısı yaralandı

Şemdinli -Derecik karayolunun Nehri mevkiinde meydanda gelen trafik kazasında Kaymakam Özdemir ile yanında bulunan Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı, 2 koruması ile karşı taraftan sürücü F.K. ile İ.K. hafif yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesi'ni kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Makam aracı kaza yaptı! Derecik Kaymakamı ve Hakkari Vali Yardımcısı yaralandı ile ilgili etiketler Hakkari kaza Derecik Kaymakamı ahmet özdemir Hakkari Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.