Maicon bu akşam İstanbul'a geliyor!

Galatasaray, Sao Paulo'dan transfer etmeye hazırlandığı yıldız oyuncu Maicon Pereira Roque'yi İstanbul'a geliyor.

Transfer sezonun hızlı takımlarında olan Galatasaray yıldız transferlerini art arda patlamaya devam ediyor. Dün Gomis'i getiren bugün yönetim bugün Belhanda'yı ağırlacak. Galatasaray transferde her konuda anlaştığı Brezilyalı yıldız Maicon'nun bu akşam saatlerinde İstanbul'a geleceğini duyurdu.

MAIICON_IISTANBULA_NE_ZAMAN_GELIIYOR_GALATASARAYIN_YILDIZI_MAIICON_BU_AKSIAM_IISTABMBULDA

Savunmadaki sorunları çözmesi beklenen Brezilyalı stoper Maicon bu akşam saat 22.00'da İstanbula'da olması bekleniyor. Yıldız futbolcu bugün takımı Sao Paulo'ya sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşarak veda etmişti...

MAİCON PEREİRA ROQUE KİMDİR?

Maicon Pereria Roque (d. 14 Eylül 1988), Sao Paulo takımında defans pozisyonunda görev yapan futbolcudur. Profesyonel kariyerine Cabofriense kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Nacional, Porto, Porto B, Diário de Notícias kulüplerinde oynadı.

Ayrıntılar birazdan...

Maicon bu akşam İstanbul'a geliyor! ile ilgili etiketler Galatasaray İstanbul Maicon geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.