Mahsun Kırmızıgül'ün 'Recep İvedik 7' değerlendirmesi tepki çekti

Recep İvedik serisinin yeni filmi ‘Recep İvedik 7’ Disney Plus'ta yayınlandı. Togan Gökbakar'ın yönetip, senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı filmi izleyen Mahsun Kırmızıgül ise ‘Recep İvedik 7’ye övgüler yağdırdı. Filmi, usta oyuncu Kemal Sunal'ın filmlerine benzeten Mahsun Kırmızgül açıklamasıyla tepki çekti.

Togan Gökbakar'ın yönetip senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı, başrollerinde Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin yer aldığı Recep İvedik 7 Disney Plus'ta izleyiciyle buluştu. Film bazı kesim tarafından beğenilirken bazıları tarafından ise beğenilmedi.

''KEMAL SUNAL'IN FİLMLERİNDEKİ TADI ALDIM''


Filmi izleyen şarkıcı, besteci, oyuncu, yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül, ‘Recep İvedik 7’ye övgüler yağdırdı. Film ile ilgili değerlendirmesini Twitter üzerinden dile getiren Kırmzıgül, ''Şahan, yeni filmi “Recep İvedik 7” ile yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal”ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek.'' ifadelerini kullandı.

 Mahsun Kırmızıgül'ün 'Recep İvedik 7' değerlendirmesi tepki çekti

Şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceraların anlatan filmi, Kemal Sunal'ın filmlerine benzeten Mahsun Kırmızıgül sosyal medyada tepki çekti. Şarkıcının yorumuna kimi takipçiler katılırken kimi ise Kemal Sunal benzetmesine katılmadı. Recep İvedik 7 için 'Kemal Sunal filmlerindeki tadı aldım.' ifadelerini kullanan Kırmızıgül, kullanıcıları ikiye böldü.

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Recep İvedik 7' değerlendirmesi tepki çekti - Resim : 2

 

 

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Recep İvedik 7' değerlendirmesi tepki çekti ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül Recep İvedik 7 Şahan Gökbakar Disney Plus Sosyal Medya Kemal Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.