Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmiyle ilgili eleştirilerine Özcan Deniz'den yanıt

Mahsun Kırmızıgül, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı ‘Bergen’ filmini “Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok...” sözleriyle eleştirmişti. Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül'ün eleştirileri karşısında "İzlediğimiz bir hikaye, konser değil... Farah, zor bir işin üstesinden başarıyla kalkmış." ifadelerini kullandı.

Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alan 'Bergen' filmi 4 Mart'ya vizyona girdi. İlk 3 günde rekora imza atan ve 718.043 kişi tarafından izlenen filmle ilgili Mahsun Kırmızıgül dikkat çeken bir yorumda bulundu. Mahsun Kırmızıgül'ün açıklamalarına ise 20 yıldır dargın olduğu Özcan Deniz'den cevap gecikmedi.

Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmiyle ilgili eleştirilerine Özcan Deniz'den yanıt

Mahsun Kırmızıgül, Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen filmindeki şarkıcılık performansını eleştirerek Instagram hesabından şunları paylaştı:

“Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyagrafi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim.”

Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmiyle ilgili eleştirilerine Özcan Deniz'den yanıt - Resim : 2


Özcan Deniz ise, Mahsun Kırmızıgül'ün Farah Zeynep Abdullah hakkındaki sözlerinin ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Deniz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğim kadarıyla sadece ‘Farinelli’ filminde sanatçının sesi, teknoloji yardımıyla oluşturulmuştu. Onun dışında tüm biyografik filmlerde oyuncular full performans sergilediler. Yabancılarla aramızdaki fark; oyuncuyu role hazırlarken aynı özeni stüdyoda göstermemek. Ama yine de izlediğimiz bir hikaye, konser değil. Beklenilen; hikayenin doğru aktarılması. Oyuncunun kendisi Bergen ya da Müslüm değilse, onları bir oyuncu canlandırıyorsa olması gereken sesin de oyuncuya ait olmasıdır. Yeşilçam dönemi kapandı. Artık oyuncuyu başkasının seslendirmesi bile ayıp. Farah, zor bir işin altından başarıyla kalkmış. Tebrikler.”

Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmiyle ilgili eleştirilerine Özcan Deniz'den yanıt - Resim : 3

 

 

 

Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmiyle ilgili eleştirilerine Özcan Deniz'den yanıt ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Özcan Deniz Mahsun Kırmızıgül bergen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.