Mahsun Kırmızıgül'den Gülşah Saraçoğlu ile 'aşk yaşadığı' iddialarına yanıt!

Mahsun Kırmızıgül, modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında, Gülşah Saraçoğlu ile Mahsun Kırmızıgül’ün aşk yaşadığı iddia edildi. 13 Mayıs gecesi Kırmızıgül'ün verdiği konserde, ikilinin kuliste yakınlaştığı ileri sürüldü.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA!

Mahsun Kırmızıgül’ün menajeri ise çok konuşulan aşk iddiası hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sanatçımız Mahsun Kırmızıgül hakkında yapılan asılsız ve yalan haberleri esefle kınıyoruz. Bu haberlerin perde arkasını biliyoruz. Mahsun Kırmızıgül sanat hayatı boyunca sevenleriyle ve kendisini izlemeye gelenlerle sıcak bir iletişim kurmuş ve menajerlerinin, ekibinin de yanında olduğu kulisinde kendisini ziyaret etmek isteyen herkesi ağırlamıştır.

"BÜYÜK HAKARET"

Yusuf Kırmızıgül imzasıyla yapılan açıklamada, "Bu haberler hem sanatçımıza hem de kendisini dinlemeye gelen insanlara büyük bir hakarettir. Masa başı yapılan iftira haberleriyle ilgili olarak hukuki süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

 

Mahsun Kırmızıgül'den Gülşah Saraçoğlu ile 'aşk yaşadığı' iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül Gülşah Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.