Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak olan Mahşerin Dört Atlısı filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Mahşerin Dört Atlısı filmi bugün Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

MAHŞERİN DÖRT ATLISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Aidan Breslin, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean'dan giderek uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil'de geçen mahşerin dört atlısını temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur. Breslin, davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı da keşfeder.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mahşerin Dört Atlısı filmi saat 21:45 - 23:30 arasında yayınlanacaktır.

 

Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Beyaz TV film 2020 film izle sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.