Mahmut Övür: İYİ Parti'de Ağıralioğlu'nun her an masayı devirebileceği korkusu yaşanıyordu!

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, İYİ Parti'de deprem etkisi oluşturan Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'nun Genel Başkan Meral Akşener tarafından görevlerinden alınması ile ilgili çarpıcı detaylar paylaştı. Övür, "Bir İyi Partili şöyle diyor: Teşkilatçılığıyla bilinen Koray Aydın olmasaydı İYİ Parti olmazdı, ancak o da teşkilatı ele geçirerek Akşener'in korkulu rüyası oldu." diyerek "İYİ Parti yönetiminde, 'Ağıralioğlu'nun her an masayı devirebileceği' korkusu yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde ani bir karar alarak beklenmedik bir şekilde partinin iki numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Akşener ayrıca parti içinde bir diğer kritik isim olan Yavuz Ağıralioğlu'nu da Genel Başkan Yardımcılığı görevinden aldı.

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, parti için önemli bir yere sahip bu iki ismin ani bir hamleyle neden görevlerinden alındıklarına cevap niteliğinde çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

"AKŞENER, KORKULU RÜYAYLA YAŞAMAK İSTEMİYOR"

Övür yazısında İYİ Partili bir ismin yaptığı açıklamayı şu şekilde aktardı:

"Bir İyi Partili şöyle diyor: Teşkilatçılığıyla bilinen Koray Aydın olmasaydı İYİ Parti olmazdı, ancak o da teşkilatı ele geçirerek Akşener'in korkulu rüyası oldu. Bütün iller ona bağlı olduğu için istese Akşener'i indirebilir. Bu yüzden artık Akşener o korkulu rüyayla yaşamak istemiyor. Kendisini güçlü hissettiği bir anda kestirip attı."

 

"AĞIRALİOĞLU, HER AN MASAYI DEVİREBİLİR"

Kamuoyunun Ağıralioğlu'nun saf dışı bırakılmasının CHP-HDP'ye bağladığını ancak bu bilginin eksik olduğunu dile getiren Övür, "İYİ Partililere göre başka gerekçeler de var. En önemlisi de Akşener ve toplama yönetiminin Ağıralioğlu'ndan korkmaları... İYİ Parti yönetiminde, 'Ağıralioğlu'nun her an masayı devirebileceği' korkusu yaşanıyor." dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

Mahmut Övür: İYİ Parti'de Ağıralioğlu'nun her an masayı devirebileceği korkusu yaşanıyordu! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener koray aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.